GI ALDRI OPP – DET BLIR BEDRE
10. June 2018
Mammas matstell satte preg på meg. Det var fisk og grønnsaker, og sauser uten fett. Grove hveteboller og grønne salater med løpstikke i.
Det skulle hjelpe så lite. Tyve år senere var hun en i rekken, hun var så altfor ung, som fikk Alzheimer.
Hun smilte og var veldig blid da jeg besøkte henne den høsten før hun døde.
Denne bloggen er tilegnet den latinsk utseende mamma med den gode latteren og de brune øynene. Det er nå snart fire år siden du forlot oss. Oppskriftene vil bli lagret under Enarmet mat på bloggen min. Tanken er at jeg har laget maten på bildene med en arm, så kanskje du blir inspirert til å lage mat som er sunt for hjertet og hjernen?
La fiskekaker og salater med reddiker komme. Hjortefilet med brokkoli. Mamma var en god kokk, som forente det gode i hjertet med det gode i maten.
Mitt første matinnlegg er om grillet laks og salat med perlespelt. Sjekk her: http://www.slagdama.no/mat/
Bon appetit!